Description

Vlera për para: Një gjë e mrekullueshme në lidhje me Brother FS40 është se ka shumë këmbë shtypëse (një këmbë e specializuar do t’ju lejojë të zgjeroni gamën e projekteve tuaja), kështu që nuk ka nevojë që ju të dilni përpara dhe të blini më shumë për qëllime të specializuara. Ju gjithashtu merrni 40 lloje thurjesh për të zgjedhur nga të cilat përfshihen; 5 vrima butoni dhe 16 qepje dekorative.
Makinë qepëse elektronike (e kompjuterizuar): Kjo makinë qepëse e kompjuterizuar për vëllezërit mund të jetë më e lehtë për t’u përdorur për njerëzit që nuk u pëlqejnë shumë makinat qepëse manuale. Makinat elektronike të qepjes kanë përfitimin e shtuar të karakteristikave të cilat lejojnë kontrollin e shpejtësisë.
Butoni Start / Stop: Për kontroll të zgjeruar të shpejtësisë, Brother FS40 përmban një rrëshqitës të shpejtësisë dhe një buton start / stop, duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për fillestarët që po përpiqen të fitojnë kontroll mbi përdorimin e makinerive. Kufizimi i shpejtësisë është një tipar thelbësor për ata që praktikojnë të përdorin makina qepëse, kështu që është e shkëlqyeshme për studentët dhe fëmijët më të vegjël (të mbikëqyrur).
Drita: Jashtëzakonisht e lëvizshme, e shkëlqyeshme për studentët e tekstileve që do të marrin shpesh punë brenda dhe jashtë zyrës.
Kontroll i lehtë i shpejtësisë: Brother FS40 vjen me një pedale standarde këmbësh për të kontrolluar shpejtësinë e qepjes, si dhe është një makinë e kompjuterizuar me një buton start-stop. Sidoqoftë, një nga gjërat me të vërtetë të shkëlqyera në lidhje me këtë model është që kontrolli i shpejtësisë është drejtpërdrejt i mundur duke përdorur butonin ndalim / start në lidhje me rrëshqitësin e shpejtësisë. Disa avantazhe të mundësisë së përdorimit / mos përdorimit të pedalit është: është ideale për përdoruesit e lëvizshmërisë së kufizuar (nëse keni dhimbje të kyçeve, artrit ose edhe nëse jeni një fëmijë që nuk mund ta arrini). Një avantazh tjetër është se ai kontroll i shpejtësisë është shumë më i lehtë dhe i menaxhueshëm. Kur qepni pëlhura delikate ose zona të ndërlikuara në projektin tuaj, kjo do t’ju ndihmojë shumë. Gjithmonë mund të kaloni edhe në qepje më të shpejtë; Nuk ka rrezik të vlerësoni gabimisht sasinë e presionit që ushtroni në këmbën e presës!
Rënie në mekanizmin e ushqimit të kullotës dhe rënies: FS40 ka një sistem kasolle ngarkimi të lartë me një mbulesë të qartë të kullonës. Kjo është e shkëlqyeshme sepse ju lejon të mbani nën vëzhgim kasollen tuaj ndërsa qepni. Një tipar shtesë i shquar është se qenët e ushqimit mund të bien, duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për njerëzit që qëndisin. Nuk ka asnjë shtojcë këmbë qëndisjeje, por shikoni rishikimin tonë për Brother FS100WT – që vjen me një këmbë të qëndisur / jorgan.
Dizajn i shkëlqyeshëm: Ashtu si shumë makina qepëse Brother, edhe kjo ka një dizajn të patëmetë. Ndërsa është shumë i lehtë për t’u përdorur, është gjithashtu i qetë edhe kur e përdorni me shpejtësi të lartë të energjisë. Cilësia e thurjeve është gjithashtu e shkëlqyeshme.
Rregullimi i gjatësisë dhe gjerësisë: Një nga karakteristikat është një sistem i përzgjedhjes së thurjeve me prekje të shpejtë me karakteristika të rregullimit të gjatësisë dhe gjerësisë.
Shumë Aksesor shtese: Kur bleni Amazon, ju merrni aksesorët standardë të përfshirë. Nëse bleni shitësit me pakicë të tjerë, mund të merrni një tryezë shtesë opsionale, e cila është e shkëlqyeshme për rritjen e hapësirës tuaj të punës. Përfshihet gjithashtu një mbulesë pluhuri për ta mbrojtur atë më tej. Referojuni seksionit Çfarë është përfshirë më poshtë për detaje të mëtejshme.
Vrimat e butonit 5 x 1 hap
Një gjerësi dhe gjatësi maksimale e thurjes përkatësisht 4 mm dhe 7 mm (e fundit e së cilës është mjaft e madhe krahasuar me gjatësinë mesatare të thurjes mesatare!)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brother FS40s”

Your email address will not be published. Required fields are marked *