Description

Merrni projekte të mëdha qëndisjeje brenda pak kohe me Brother Innov-is NV870 Special Edition.

 

Nëse jeni duke kërkuar për një makinë vetëm për qëndisje të mbushur me karakteristika, Innov-is NV870SE është zgjedhja perfekte. Ajo ofron një zonë të madhe qëndisjeje, një hapësirë ​​të gjerë për krahët e brendshëm për projekte të mëdha dhe një ekran me prekje me ngjyra të plota për lehtësinë e përdorimit.

Nga filluesi automatik i gjilpërave dhe prerësi i programueshëm i thurjeve të kërcimeve, te redaktimi i shpejtë i shkronjave dhe madhësia shoqëruese, hapësira dhe rregullimi i shkronjave, do të zbuloni se Innov-is NV870SE është e mbushur plot me veçori të dobishme. Ju gjithashtu mund të lidhni një pajisje USB të tillë si një memorie ose një lexues letrash me bira / shkrimtar dhe të ngarkoni modelin tuaj të qëndisjes direkt në makinë.

Prerësi i programueshëm i thurjeve të kërcimit ju kursen kohë, por prerja e të gjitha qepjeve të kërcimit – kështu që nuk ka nevojë që ju të shkurtoni fillin e tepërt pasi të keni mbaruar qëndisjen.

10 forma kornize dhe 14 stile kufiri ju lejojnë të shtoni ato prekjet shtesë të qëndisjes tuaj dhe gjithmonë t’ju ofrojnë saktësinë që ju nevojitet.

Për ndihmë dhe këshilla për vendosjen e makinës suaj, vizitoni support.brother.com dhe gjithashtu mund të hidhni një vështrim në faqen tonë të aksesorëve për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar.

Ekran LCD me ngjyra

Zona e qëndisjes 160 x 260 mm

138 modele të qëndisura të ndërtuara

11 gërma të integruara

10 forma kornize dhe 14 stile kufiri

850 qepje në minutë shpejtësia e qëndisjes

Threader automatik i gjilpërave

Funksioni i programueshëm i prerjes së thurjeve të kërcimit

 

Çfarë ka në kuti

Ripper qepje

Bobbin

Seti i gjilpërave

Furça pastruese

Kapak rrotullues (i madh, i mesëm, i vogël)

Rrjetë rrotulluese

Gërshërë

Komplet kaçavidash

Këmbë qëndisjeje “U” (në makinë)

Rrathë dhe fletë qëndisje 160 x 260 mm

Rrathë dhe fletë qëndisje 150 x 150 mm

Rrathë dhe fletë qëndisje 100 x 100 mm

Fije bobini qëndisje

Mbulesa e pluhurit

Kordoni i furnizimit me energji elektrike

Çantë aksesori

Manuali i funksionimit

Udhëzues i shpejtë referimi

Zonë e madhe e qëndisjes

 

Me një zonë qëndisje bujare prej 60 x 260 mm ju mund të qëndisni dizajne të mëdha.

 

Prerja e programueshme e thurjeve të kërcimeve

Innov-is NV870SE përmban një funksion të shkurtimit automatik të thurjeve të kërcimit, kështu që nuk ka nevojë për zvogëlimin e qepjeve të kërcimit me dorë.

Threade automatike e gjilpërës

 

Thjesht ndiqni udhëzuesin e fijeve, ulni levën dhe gjilpëra është e filetuar për ju.

Dizajne për qëndisje të integruara

 

138 dizajne të qëndisura të ndërtuara, duke përfshirë lule, sezonale, kafshë dhe shumë më tepër.

Format e kornizës

 

10 forma kornize dhe 14 stile kufiri për të lejuar ato prekje shtesë të qëndisjes tuaj.

 

Modelet per qendisjen e jorganit

 

Krijoni jorgan të bukur me 7 modelet e jorganit të integruar. Rrathë e përfshirë 150 x 150 mm është e përkryer për qëndisjen e blloqeve të jorganit.

11 stile të integruara të shkronjave

 

Shtoni një prekje personale në projektet tuaja me një larmi të gjerë të shkronjave të integruara. Ideale për monogramë, emra, ndjenja, etj me vetëbesim.

Redaktimi i shkronjave të shpejta

 

Redaktoni me lehtësi tekstin që i përshtatet projektit tuaj. Projektimet mund të renditen; madhësia, hapësira dhe shkronja mund të rregullohen për secilën shkronjë për të dhënë kontroll të plotë.

Zbulimi automatik i madhësisë së kornizës

Shikoni me lehtësi se cilat modele do të përshtaten në madhësinë tuaj të zgjedhur.

Sensorët e fijeve

 

Innov-is NV870SE ka sensorë të fijeve të sipërme dhe të poshtme që paralajmërojnë kur fija prishet ose mbaron.

Porta USB

 

Lidhni një pajisje USB si p.sh. një memorie ose një lexues / lexues letrash me bira dhe ngarkoni modelin tuaj të qëndisjes direkt në makinë.

Modaliteti realist i vrojtimit

 

Shikoni skicat tuaja me ngjyra të plota me pamjen e zmadhimit për të parë çdo detaj të modelit.

Përfshihen 3 korniza

 

Qëndisni, jorganosni ose personalizoni një larmi me 3 rrathët e përfshira: 160 x 260 mm për projekte të mëdha; 150 x 150 mm perfekt për mbushjen e blloqeve; 100 x 100 mm për projekte më të vogla.

Furnizime dhe aksesorë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brother – NV870 Special Edition embroidery machine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *