Description

 

 

Pikat e qepjes:
20 qepje të dobishme dhe dekorative për qepje thelbësore për shtresat themelore (buzë, montim, të vogla
punon) në lloje të ndryshme pëlhurash (të imëta, të mesme, elastike), nga të cilat 3 butona janë 100% automatikisht
1 hap (veshje DIY).

Ekran LCD – për të parë menjëherë informacionin e rëndësishëm të qepjes (përdorimi i këmbës, numri / gjatësia / gjerësia e thurjes së zgjedhur).

Zgjedhja e çelësave – Zgjedhni shpejt thurjen, gjatësinë dhe gjerësinë e dëshiruar.

Ndriçimi i fuqishëm me diodë LED “drita e ditës”, ndriçon në mënyrë efektive tryezën e punës dhe siguron komoditet të rehatshëm të syve.

Sistemi i filetimit të gjilpërës Thread i fillit në sekuencat e syve të gjilpërës lehtë në 1 hap.

Mbrojtës gishtash – pajisje mbrojtëse për të parandaluar kontaktin e gishtit me gjilpërë kur qepni.

Instalimi i shpejtë i kutisë horizontale, duke siguruar gjithashtu rrjedhje optimale të telit.

Gjatësia dhe gjerësia e qepjeve të rregullueshme.

Krah i lirë – për qepjen lehtësisht të të gjitha pjesëve tuba (fundet e pantallonave, mëngët, etj.).

Funksioni i shtresës së pasme për të bërë një pikë përforcimi në fillim dhe në fund të qepjes.

Rregullimi manual i tensionit të telit të sipërm

Ulja e thonjve të trajnimit për ngjitje falas.

Lehtë – Shasia e aluminit siguron qëndrueshmëri dhe zvogëlim të zhurmës

7 këmbë shtypëse të përfshira + pajisje: këmbë zig-zag / vrimë butoni / fiksim zinxhiri / syth i padukshëm / monogram / buton mbingarkese / kanaçe / kapakë plaçkë, furçë pastrimi, drejtues shpejtësie, gjilpëra, kaçavidë dhe pedali i reostatit.

Qepje kompjuterristike
• 20 qepje
• gjatësia e qepjeve të rregullueshme
• gjerësia e rregullueshme e thurjeve
• vrimë butoni me 1 hap
• Sistemi i filetimit të gjilpërës
• Përfshirë mbrojtësin e gishtit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brother KE20s”

Your email address will not be published. Required fields are marked *