Description

Kompakt dhe i lehtë për t’u përdorur; J17s është e përkryer për qepje dhe ndreqje. Me 17 qepje të integruara, vrimë me butona me 4 hapa dhe gjatësi dhe gjerësi të thurjes automatike. Sipërfaqja e qepjes së krahut të lirë është lehtësisht e konvertueshme nga krahu tradicional i sheshtë në krah të lirë për qepjen e prangave dhe mëngëve.

Ai gjithashtu përmban ndriçim LED për qepje të ndritshme dhe të lehtë, si dhe bobinë me ngarkesë të lartë për vendosje të lehtë, mirëmbajtje të lehtë dhe pamje të qartë. J17s vjen me një DVD që ju çon hap pas hapi në qepje dhe përfshin të gjitha udhëzimet për dy projekte të shkëlqyera të qepjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brother J 17 Sewing Machines”

Your email address will not be published. Required fields are marked *