Description

Duke filluar një biznes, mos shikoni më larg se GT-341. Ky printer modular i veshjeve dhe bluzave me CMYK është një model i shkëlqyeshëm fillestar për printim në të bardha dhe drita. Ndërtimi unik modular lejon përmirësimin kur dëshironi të zgjeroni ofertat për të përfshirë të errëtat. Përmban printim deri në 1200dpi duke lejuar printim me cilësi fotografike të imazheve. Printoni drejtpërdrejt nga disku juaj USB flash me pajtueshmërinë e re të USB flash drive (flash drive nuk përfshihet). I përshtatshëm, i integruar në ndërfaqen e përdoruesit – nuk kërkohet RIP, Sistemi ynë i ri i fishekut të bojës me ngarkim përpara është projektuar për të ofruar cilësi printimi të qëndrueshme dhe një gjurmë më kompakte.

4 koka printimi (të zgjerueshme në 8)
Printimi CMYK
Printim deri në 1200 dpi
Lidhje USB 2.0/LAN/Ethernet
Pajtueshmëria me memorien USB
Sistemi i fishekëve të bojës me ngarkesë të përparme
Madhësi kompakte për shkathtësi më të madhe në shumë
mjediset e punës, duke përfshirë vitrinën
Ndërfaqe e thjeshtë e përdoruesit – Nuk kërkohet RIP
Bojëra të certifikuara nga Oeko-Tex® Standard 100, Klasa I
Printoni në këpucë me Brother GT-341
Sistemi i kamerës VAPS ju mundëson të vendosni me saktësi vepra arti.

Digital Factory Apparel Brother Edition
Softuer për printimin e bluzave dhe veshjeve
Lehtë për t’u përdorur me riprodhim spektakolar të ngjyrave
Digital Factory Apparel Brother™ Edition ju ndihmon të përfitoni më të mirën nga printeri juaj direkt në veshje.

Mbështetje praktikisht e pakufizuar e rrjedhës së punës
Pavarësisht nëse bëhet fjalë për prodhim me porosi “të njëhershme” ose prodhim me volum më të lartë, Digital Factory Apparel Brother™ Edition ofron një ndërfaqe intuitive, të lehtë për t’u menaxhuar që përshtatet me rrjedhat tuaja unike të punës.

Ndërfaqe pa probleme me aplikacionet e dizajnit
Nuk ka nevojë të shqetësoheni për problemet që lidhen me eksportimin dhe importimin e skedarëve.
Digital Factory Apparel Brother™ Edition përdor teknologjinë “send to” direkt nga aplikacionet tuaja të preferuara të dizajnit.

Menaxhimi i plotë, i centralizuar i punës
Digital Factory Apparel Brother™ Edition përmban Visual Production Manager™, një ndërfaqe e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur që menaxhon radhë të shumta dhe printera të shumtë në të njëjtën kohë.

Mjete spektakolare të riprodhimit dhe prodhimit të ngjyrave
Motori i menaxhimit të ngjyrave me besueshmëri të lartë i Digital Factory Apparel Brother™ Edition ofron printim të gjallë dhe të saktë sipas ngjyrave në pëlhura të bardha, me ngjyra dhe të zeza të pothuajse të gjitha llojeve.

Mbështetje për ngjyrat e skedarëve CMYK dhe RGB
Një gamë e gjerë ngjyrash procesi dhe printim imazhesh me cilësi të vërtetë fotografike. Konvertimi i hapësirave të ngjyrave (RGB në CMYK) mund të krijojë ndërrime të padëshiruara ngjyrash. Meqenëse shumica e printerëve të veshjeve punojnë me CMYK, Digital Factory Apparel Brother™ Edition është në gjendje të ofrojë rezultate të kërkuara me ngjyra.

Menaxhimi i bojës së bardhë lider në industri
Përdorimi i duhur i bojës së bardhë është thelbësor për printimin e imazheve në pëlhura me ngjyrë të zezë ose të errët. Përdorimi i avancuar i teknologjisë së shtresave nga Digital Factory Apparel Brother™ Edition krijon automatikisht një shtresë bazë që mund të dërgohet në një radhë prodhimi direkt nga një aplikacion dizajni.

Integrim i pakrahasueshëm i ngjyrës së pëlhurës në dizajn
Digital Factory Apparel Brother™ Edition përfshin shtojcat “KnockMeOut” që heqin lehtësisht sfondet e padëshiruara me ngjyra, në mënyrë që dizajnet të “përzihen” fjalë për fjalë në pëlhurë.
Përndryshe, radhët e paracaktuara mund të zbulojnë dhe heqin automatikisht të zezën brenda një dizajni duke lejuar që pëlhura e zezë të shfaqet, duke kursyer bojën dhe duke përmirësuar produktin e përfunduar.

Për më shumë informacion vizitoni: www.cadlink.com

 

AKSESORE TE NDRYSHEM

N40000313
Kompleti i Pllakës së Kompletuar Touchdown

N40000405
Kompleti bazë për pjatë Touchdown

N40000406
Mbështilleni vetëm për futjen e pllakës (Kërkon pllakën e prekjes)

N40000469
Futje e madhe pjatë (406,4 mm x 457,2 mm) (Kërkon pajisje montimi dhe bazë T)

N40000398
Pllakë kapaku (Përfshin dy ngritës dhe një ndarës)

N10012803
Pllakë me mëngë (101,6 mm x 406,4 mm)

N10012802
Pllakë xhepi (152,4 mm x 88,9 mm)

SA6399601
Pllakë për të rinj (254 mm x 304,8 mm)

SA8213601
Pjata për fëmijë (177,8 mm x 203,2 mm)

N40000460
Kompleti i plotë i pllakës së këpucëve (Përfshin të tre futjet e pllakës së këpucëve dhe një çantë montimi)

N40000461
Kompleti bazë i pllakës së këpucëve (Pa komplet montimi. Shitet te klientët tashmë me një pjatë Tochdown)

N40000399
Kompleti kapës “Pllaka për të rritur”

N40000407
Kompleti Gripper “Pllaka Rinore”

N40000408
Kompleti i kapjes “Pllaka me madhësi të madhe”

N40000470
Mjeti i shtrirjes GT

 

SET PER PASTRIMIN E PRINTERIT

SB3101001 Asambleja e fshirësit për GT-3
Asambleja e fshirësit për GT-3 (vetëm kasetë pa doreza ose lëngje)

SB5677001 KIT PËR MIRËMBAJTJE E PLOTË GT-3
Pastrues fshirëse, shkop i pastër, sfungjer për shpëlarje, shami për shpëlarje, filtër ventilator, felt CR, doreza, aplikues i pastër, lëng larës

SB5678001 KIT FILTER FELT
Shkop i pastër, sfungjer për t’u ndezur, shami për shpëlarje, filtër ventilatori, shami CR

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BROTHER GT 341 PRINTER PER SHTYP DIREKT NE TEKSTIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *