Description

Brother FS70WTX është një makinë elektronike qepëse  me 70 shpime ne minute, ideale për prodhimin e veshjeve dhe matwerialet nga Tekstilete e ndryshem qe perdoren ne shtëpi.Makine e përshtatshëm për Persona te avansuar ne qepje , por edhe personat fillestar qe deshirojn një makinë të mbushur me funksion te ndryshme. Ajo vjen me një tryezë ekstra të gjerë dhe këmbë qëndisjeje me lëvizje të lirë. Butoni Start / Stop dhe kontrolli i shpejtësisë së rrëshqitjes ju lejojnë të kontrolloni makinerinë me duar dhe pa kontrollin e përfshirë të këmbës. Ekziston një ndërprerës i gjilpërave për të ndihmuar në ndërprerjen e gjilpërave dhe ka një rënie të shpejtë të mbështjellësit të këmishës dhe kunjit. Vrimat e butonit 7 x 1 hap ju lejojnë të qepni madhësi të ndryshme. Kontrolli i gjatësisë dhe gjerësisë së thurjeve e bëjnë makinerinë edhe më të lehtë për t’u përdorur. Një dritë LED do të thotë që ju kurrë nuk keni nevojë ta zëvendësoni atë, dhe fijet tuaja nuk janë zbardhur nga shkëlqimi i verdhë i një llambë tradicionale. Një buton i kundërt i qepjes ju lejon të mbyllni qepjet tuaja lehtësisht, ndërsa 7 këmbët e përfshira ju lejojnë të zbukuroni krijimet tuaja edhe më tej.

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brother FS70WTx”

Your email address will not be published. Required fields are marked *