Description

akina qepëse Brother FS60X ka karakteristika që e bëjnë punën tuaj më të lehtë. Makina qepëse është elektronike, ka një trup të qëndrueshëm krejt metalik, ekran të qartë dhe ndriçim LED të sipërfaqes së punës. Ju lehtë mund të vendosni gjatësinë dhe gjerësinë e thurjeve. Pozicioni i gjilpërës është i rregullueshëm në mënyrë elektronike dhe makineria gjithashtu mund të qepet me gjilpërë binjake. Fije gjilpëre dhe një buton qepjeje vendosen në kokën e makinës. Makineria ofron 60 programe për qepjet klasike dhe dekorative, përfshirë 7 funksione për qepjen e vrimave të butonit në një hap. Tensioni i sipërm i fijes është i kontrollueshëm manualisht.

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brother FS60x”

Your email address will not be published. Required fields are marked *