Description

Makina qepëse Brother FS20 është një makinë themelore klasike. Ajo ofron 20 programe dhe mund të përdoret gjithashtu si një makinë konservuese duke hequr ndarjen e aksesorëve. Ju mund të rregulloni vazhdimisht gjatësinë dhe gjerësinë e thurjes deri në 5 ose 7 milimetra, dhe prodhuesi gjithashtu siguron këmbë të ndryshme shtypëse, përfshirë një për vrimat e butonave. Makineria punon me 850 qepje në minutë, që është një vlerë mesatare e mirë. Fatkeqësisht, shpejtësia nuk mund të rregullohet, në mënyrë që makineria të jetë më e përshtatshme për kanalizime me përvojë. Mund të jetë shumë e shpejtë për fillestarët. Presioni i këmbës së shtypësit nuk është gjithashtu i rregullueshëm, kështu që makineria nuk mund të përdoret për pëlhura tepër të trasha ose të holla.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brother FS20s”

Your email address will not be published. Required fields are marked *